Frederik Hyldig

CV

Hvem er Frederik Hyldig?

Jeg er en nordjyde, som arbejder med online markedsføring. Jeg beskæftiger mig med ting, der kan måles og skaleres, og bryder mig ikke om at træffe beslutninger på baggrund af formodninger eller spekulationer, når det er muligt at lade tallene tale.

Jeg er typen, der fører log over stort set alt. Hver eneste bog, jeg har læst siden 2007, er noteret med dato og bemærkninger i et regneark. Det samme gælder alle mine træningspas fra de sidste 10 år og selvfølgelig også familiens store brætspilsturnering.

Erfaring:

Head of PPC, s360 A/S, Aarhus [februar 2015 – nu]

 • Ansvarlig for udviklingen og kvaliteten af arbejdet i den voksende PPC afdeling.
 • Opsætter og optimerer Google AdWords for virksomheder inden for en lang række brancher.
 • Hjælper virksomheder med at få mere ud af deres annoncering ved hjælp af værktøjer som Google Analytics.

Online Marketing Konsulent, Indehaver, SEOPORT, Aalborg [maj 2011 – februar 2015]

 • Hjælper virksomheder med at tiltrække trafik til deres websted
 • Opsætter og optimerer betalte annoncer på Google AdWords og Facebook
 • Øger trafik fra organiske søgninger med søgemaskineoptimering
 • Status som officiel Google-partner

SEM konsulent, Ultimate Web A/S, Aalborg [januar 2011 – juni 2012]

 • Ansvarlig for alle opgaver inden for søgemaskineoptimering og AdWords-annoncering
 • Ekstern konsulent med ansvar for alle SEM opgaver efter endt ansættelse [juni 2012 – juli 2014]

Kompetencer

Google AdWords

Jeg er certificeret i Google AdWords og officiel Google-partner. Jeg holder mig konstant opdateret om det nyeste inden for AdWords og læser dagligt med på bl.a. Search Engine Land, Wordstream og PPC Hero. Jeg deler også mine egne erfaringer på min blog.

Jeg ved, at en lavere klikpris, en højere klikfrekvens og et bedre kvalitetsresultat er at foretrække, men at det sjældent er målet i sig selv. Jeg insisterer på, at man definerer, hvad en konvertering er, så der kan opsættes konverteringssporing.

Jeg læser ikke bare med på de førende blogs og nyhedssider, men bidrager også selv. Jeg har bl.a. fået udgivet artikler på Moz, PPC Hero, Wordstream og 3Q Digital og tipper ofte om nye funktioner til Search Engine Land og The SEM Post.

Jeg har arbejdet med alt fra små, lokale virksomheder til nogle af landets største webshops.

Søgemaskineoptimering

Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering inden for alt lige fra flybilletter til sexlegetøj – både som konsulent og på egne projekter.

Jeg ved, at søgemaskineoptimering ikke blot handler om bedre placeringer og højere besøgstal, men om pænere tal på bundlinjen. – Selvom det kan være svært at overbevise kunden om.

Søgemaskineoptimering er for mig ikke kun et spørgsmål om gode sidetitler og mange links, men lige så meget et spørgsmål om at have indhold, der fortjener at rangere højt, og som kan tiltrække trafik.

Google Analytics

Google Analytics er et af de absolut vigtigste værktøjer i mit arbejde. Alt er tabt, hvis intet måles. Jeg er selvfølgelig certificeret i Google Analytics.

Jeg ved, at konverteringssporing ikke kun er nødvendigt for webshops, men også for hjemmesider, hvor det ikke altid er lige så nemt at definere, hvad en konvertering er.

Affiliate marketing

Jeg har stor erfaring med affiliate marketing fra partner-siden af branchen. Jeg har arbejdet med alt fra Google AdSense og Open AdExchange til Partner-Ads, Tradedoubler, Zanox og Amazon Affiliate.

Webudvikling

Jeg er ikke programmør, men er flydende i HTML og CSS. Jeg har kendskab til JavaScript og PHP og studerer det fortsat. Responsive design, microdata, FTP, MySQL, regex og DNS er jeg ligeledes bekendt med. Jeg har stor erfaring med WordPress, som er mit foretrukne CMS.

Undervisning

Jeg har holdt oplæg om Google AdWords hos bl.a Deloitte og DanDomain og har tidligere undervist i søgemaskineoptimering og AdWords på Iværksætteruddannelsen på Aalborg Handelsskole under overskriften “Markedsføring via Søgemaskinerne”.

Jeg skriver ofte om online markedsføring og har bl.a. skrevet artikler for internationale sites som Moz, PPC Hero, Wordstream, Certified Knowledge og 3Q Digital.

Kurser og certificeringer

Sprog

 • Dansk: Modersmål
 • Engelsk: Flydende
 • Spansk: Grundlæggende forståelse

Private projekter:

BilligeFlybilletter.dk

Affiliate site med salg af flybilletter. Solgt i sommeren 2015.

 • Udvikling og design af den oprindelige hjemmeside (WordPress)
 • Indhold og søgemaskineoptimering.

Bowtique.dk

Webshop med salg af selvbinder butterfly. Solgt i foråret 2013.

 • Udvikling og design af den oprindelige hjemmeside (Shopify)
 • Kontakt med leverandør i Litauen

KorkShop.dk

Webshop med salg af kork produkter. Solgt til Timberman Denmark A/S i efteråret 2013.

 • Udvikling og design af den oprindelige hjemmeside (Shopify)
 • Kontakt med leverandører i Portugal

Diverse affiliate-sider

 • Udvikling og design af hjemmesider (WordPress)
 • Løbende søgemaskineoptimering og AdWords-annoncering

Frederik Hyldig er Head of PPC hos s360 i Aarhus. Du kan fange ham på kontakt@frederikhyldig.dk eller på Google+ og LinkedIn. Læs mere om hvem Frederik er.